Events

Op Boulevard Cruquius valt altijd wel iets te beleven. Naast een uitgebreid winkelaanbod worden er ook regelmatig events georganiseerd voor jong en oud. Hieronder een overzicht van de evenementen die binnenkort op Boulevard Cruquius plaatsvinden.

BBQ weekend op Boulevard CruquiusDit wordt het leukste uitje samen met je vader in het Vaderdag weekend. Want tijdens dit weekend staat alles in het teken van de BBQ!

Naast een BBQ Shopping market, diverse demonstraties, kun je ook op zaterdag de SCA Steak Cookoff bezoeken. En als je durft kun je meedoen aan deze internationale wedstrijd!

Op zondag kunnen kinderen (jonger dan 16 jaar) mee doen aan de Kids Q, een grill-uitdaging waar jonge grillmasters (zoons en dochters samen met hun vaders) tegenover elkaar komen te staan in een verhitte strijd.

Daarnaast kan je met het hele gezin genieten van de start van de zomer op het family picknick terras. Of creatief aan de slag met het maken van je eigen barbecue schort.

Meer info en opgave wedstrijden via onze facebookpagina

Koopzondagen in CruquiusElke zondag zijn bijna alle winkels in Cruquius geopend! De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen voor de tuin, de woonkamer, de keuken of slaapkamer. Na het winkelen, geniet je van een hapje en een drankje in één van de horecagelegenheden!

Klik hier om te zien welke winkels iedere zondag geopend zijn.

 

2e Pinksterdag
maandag 21 mei
 

Op 2e Pinksterdag was Boulevard Cruquius geopend!

In de middag was het zonnige promotieteam van Boulevard Cruquius aanwezig, met een leuke, zonnige attentie voor iedereen! Bekijk hier het filmpje! 

 

Agenda

2e Pinksterdag
21 mei van 12.00 - 16.00 uur
Lekker shoppen!
Promotieteam met zonnige attentie voor iedereen

BBQ event
Zaterdag 16 en zondag 17 juni van 12.00 -16.00 uur
Meer info

Voor meer informatie, zie onze events pagina

Alle evenementen van Boulevard Cruquius zijn gratis te bezoeken!

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Koopzondag
13.00-17:30
09.30-17:30
09.30-17:30
09.30-17:30
09.30-21:00
10:00-17:00
12:00-17:00
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
    Voornaam:
    Achternaam:
*  E-mailadres:Adres:
Boulevard Cruquius
Spaarneweg in Cruquius