win win wintersale

WIN, WIN, WINTER SALE!

Het is Winter Sale op Boulevard Cruquius. De uitgelezen kans om met een nieuw interieur het nieuwe jaar in te gaan. Pak die kortingen! Het laatste weekend van 2019 maak je tevens kans op één van 100 gratis sneeuwscheppen.

Winters kraslot
Van zaterdag 28 t/m zondag 29 december 2019 ontvang je op vertoon van een kassabon van het vrolijke Winterteam een kraslot. Verstopt onder de kraslaag staat de tekst; Helaas of Prijs.

Bij Prijs ontvangt de winnaar een sneeuwschep de luxe cadeau t.w.v. € 14,95. Bij geen prijs word je getrakteerd op een gratis consumptiebon. Deze consumptie bon kun je in de Koek & Zopie foodtruck inwisselen voor een beker warme glühwein, chocolademelk met een toef slagroom of een goed gevulde winterse soep. Genieten!

Winters kiekje
Naast het winnen van leuke winterprijzen of versnaperingen is er nog meer winterpret!
Op het plein staat een mega grote sneeuwglobe van maarliefst 5 meter! Je kunt hier met je hele familie in om een leuke winterse foto te maken, die je als nieuwjaarsgroet aan je familie en vrienden kan sturen, en het zal ook zeker niet misstaan op je facebook of instagram. Happy new year!

Rodelbaan
En de kids kunnen glijdend het jaar uit op de rodelbaan die ook op het plein staat...roetsjjjj!

Kortom, zaterdag 28 en zondag 29 december is Boulevard Cruquius de plek om naar toe te komen. Profiteer van de SALE in de winkels en geniet van alle activiteiten op het winterplein! De activiteiten zijn beide dagen van 12.00 tot 16.00 uur,  

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Voor ieder wat wils Bruynzeel Keukens

Maak je keuken helemaal af door te kiezen voor een passende achterwand. 

Lees meer
win win wintersale Cruquius

Het is Winter Sale op Boulevard Cruquius. De uitgelegen kans om met een nieuw interieur het nieuwe jaar in te gaan. Pak die kortingen! 

Lees meer
Kerstcircus Haarlem Cruquius

Boulevard Cruquius is fan van Kerstcircus Haarlem (20 dec t/m 5 jan)

Lees meer