de vloerkleden speciaalzaak

Karpetwereld

De vloerkledenspeciaalzaak van Nederland is Karpetwereld

Bij Karpetwereld hebben we het grootste assortiment vloerkleden, van klassiek tot modern. We geven u graag persoonlijk advies en vinden altijd een vloerkleed of tapijt dat bij U past. Uniek is de grootste sortering vloerkleden onder één dak. Met meer dan 3000 vloerkleden op voorraad is er voor ieder wat wils. Van Modern, Design tot klassiek. We hebben kleden uit o.a. België, Marokko, China, India en Nepal. We selecteren daarbij op de mooiste materialen en dessins. Opvallend is de grote sortering Ziegler tapijten, Nepal tapijten, Kelims, Oosterse tapijten, geweven, design en vintage vloerkleden maar ook de uni of gekleurde hoogpolige en laagpolige vloerkleden.

Op de begane grond vindt u de mooiste handgeknoopte vloerkleden, een collectie berber vloerkleden en de festivalcollectie en op de eerste verdieping is er een groot assortiment laagpolige, hoogpolige en klassieke machinale vloerkleden. Er zijn ook prachtige vloerkleden van Brinker Feel Good Carpets en de Steps+Tones Collection op de eerste verdieping. De gehele collectie is aanwezig. Boven is er ook een grote hoeveelheid opruiming en actie vloerkleden. U kunt bij ons slagen ongeacht uw budget. Er zijn kleden te koop voor iedere portemonnee.

U kunt bij ons ook uw eigen vloerkleed samenstellen. Ons specialisme is dat “Het bestaat niet” bij ons niet bestaat. Alles kan! Van hele grote maten tot kleinere kleden en lopers. Van hoge grove polen tot heel fijn geknoopte kleden van wol of natuurzijde. We kunnen alles laten maken.

Buiten onze vloerkleden zijn we  ook al 30 jaar gespecialiseerd in kamerbreed tapijt dat door onze stoffeerders vakkundig gelegd kan worden in ieder interieur. Of het nu gaat om zacht tapijt of een “hardere”  vloer zoals marmoleum, vinyl, laminaat of PVC, we hebben het allemaal. Uw kamers of trappen laten stofferen? Informeer naar de mogelijkheden 023-5298481 of Spaarneweg 16B te Cruquius.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een vrijblijvend advies en een heerlijke kop koffie!

Wilco en Iris Otte

 

Karpet Wereld
Spaarneweg 16B
2142 EN Cruquius
023 529 84 81
www.karpetwereld.nl

Nog meer inspiratie & tips

Evenementen in 2023 Cruquius

Ook in 2023 is er naast winkelen weer genoeg te beleven op Boulevard Cruquius 

Lees meer
Hoe pak je de slaapkamer aan? Cruquius

Heb je plannen voor het aanpakken van je slaapkamer? Dan is het zeker ook tijd voor een nieuwe slaapervaring. Want, een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor je fysieke en mentale gezondheid. Na een drukke dag nodigt het knusse comfort van een goed bed je uit om lekker en comfortabel te gaan slapen.

Lees meer
Tuininspiratie en tips voor de tuin Gamma

Van duurzame tuin tot onderhoudsvrije tuin
 

 

Lees meer