Tegeltrends en tips

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan is vaak de eerste stap het uitzoeken van nieuwe tegels. Met tegels bepaal je de sfeer van de ruimte. Erg leuk om uit te zoeken, maar vaak ook lastig, want welke wand- en vloertegel combineert mooi met elkaar? Kies je voor een tijdloze tegel of wil je graag iets van deze tijd? En welk formaat past het beste in jouw badkamer? Onze tip: doe inspiratie op in deze blog. Wij zetten de 7 tegeltrends van 2023 op een rijtje, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden! Welke trend spreekt jou het meeste aan?

Groot, groter, grootst!
In 2023 breken de grote tegels echt door. Waar voorheen het formaat 60x60 razend populair was worden de tegels nu steeds groter. We zien nu veel tegels van 90x90 en 120x120. Het voordeel van deze tegels is dat er weinig voegen zijn. Hierdoor oogt een ruimte rustiger. Daarnaast heb je ook minder voegen om schoon te maken. Een win-winsituatie!

Betonlook tegels voor een industriële badkamer
De industriële badkamerstijl is super populair. De stijl kenmerkt zich door robuuste en stoere materialen. Beton mag hierbij niet ontbreken! Dit materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en geeft sfeer aan de ruimte. Je kunt betonlook tegels zowel op de wand als op de vloer plaatsen. Je hebt keuze uit allerlei formaten, maar vooral de grote wandtegels van 100x100 cm geven de ruimte een trendy uitstraling. Je hebt hierdoor minder voegen, waardoor de ruimte rustiger oogt. De perfecte keus als je een kleine badkamer hebt!

Lees verder

Sanidirect
Cruquiusplein 22
2142 EV Cruquius
0416 67 56 71
www.sanidirect.nl

Nog meer inspiratie & tips

geslaagd kampioenschap Cruquius

Het was erg gezellig op de Boulevard, bekijk de foto's

 

Lees meer
Horeca op Cruquius Cruquius

Lekker even zitten of een take-away halen
 

Lees meer
Hoe pak je de slaapkamer aan? Cruquius

Heb je plannen voor het aanpakken van je slaapkamer? Dan is het zeker ook tijd voor een nieuwe slaapervaring. Want, een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor je fysieke en mentale gezondheid. Na een drukke dag nodigt het knusse comfort van een goed bed je uit om lekker en comfortabel te gaan slapen.

Lees meer