Lifestyle center en outlet

Over Ons

The Outlet Factory Stylecenter, gevestigd op de meubelboulevard in Cruquius op 10 minuten van Amsterdam, is een exclusieve outlet en lifestyle center tegelijk. Wij kopen restpartijen en artikelen op bij diverse high-end meubelmerken. Deze artikelen zijn om verschillende redenen niet meer direct in de winkel te verkopen. Soms ontbreekt een verpakking, soms is er schade aan de verpakking of hebben de consumenten de meubels geretourneerd. Al deze meubels bieden wij tegen grote kortingen aan.

Door het opkopen van artikelen die tentoongesteld worden op o.a. internationale meubelbeurzen en huisshows heeft The Outlet Factory de unieke mogelijkheid om deze veelal merk- en design meubelen voor lagere prijzen aan te bieden. Deze artikelen noemen wij daarom ook beursmodellen, vaak uit de verpakking gehaald en soms licht beschadigd, in welk geval de korting hoger uitvalt.

Ook goederen die met kleine schades door de winkeliers terug worden gestuurd krijgen wij in ons beheer. Onze meubelmaker voert dan kleine reparaties uit, waardoor deze meubels niet meer van nieuw te onderscheiden zijn.

Wekelijks krijgen wij nieuwe artikelen binnen van verschillende partijen. Naast ons gebruikelijke assortiment uit het middensegment, hebben wij de meest exclusieve meubels en accessoires van dit moment. Wij proberen altijd de meest unieke, bijzondere en mooiste producten te verzamelen.

Wij zijn trots dat wij deze unieke collecties meubelen en accessoires voor zeer hoge kortingen (gemiddeld 50% lager dan de winkelprijs) in onze showroom kunnen aanbieden.

U kunt 7 dagen per week bij ons terecht in de showroom.

Interiorswap
Wij kopen en verkopen luxe meubelen en andere interieur items, maar wij kopen ook uw meubelen in. Deze producten komen dan in onze showroom te staan. Kom bij ons langs met uw (zit)meubel of accessoires en wij betalen u direct uit.


www.theoutletfactory.nl

The Outlet Factory
Spaarneweg 75A
2142 EP Cruquius
023 751 66 56
www.theoutletfactory.nl

Nog meer inspiratie & tips

Your Happy Home Cruquius

Een goed ingericht huis is een plek om jezelf te kunnen zijn, uit te rusten en op te laden. Niet alleen hoe je woning hebt ingericht is belangrijk, het gaat er vooral om dat je je goed voelt in je huis; dat je daar de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn.

Lees meer
Woonwinkelplezier Cruquius

Welkom in het trendy Woonmagazine van Boulevard Cruquius. Dit magazine neemt je mee op een ware ontdekkingstocht naar de woontrends van dit najaar met een vette knipoog naar 2024. Laat je inspireren en beleef wat de ruim vijfenvijftig woonwinkels van Boulevard Cruquius je allemaal te bieden hebben

Lees meer
geslaagd kampioenschap Cruquius

Het was erg gezellig op de Boulevard, bekijk de foto's

 

Lees meer