aaibare meubels zijn on-trend

XOOON | Zachte stoffen voor een warm interieur

door Nicole van Riel

Zachte, aaibare meubels zijn helemaal on-trend. Eerst veroverden microvezel- en velvetstoffen de interieurwereld. Nu zijn ook teddy- en boucléstoffen aan een opmars bezig.

De succesformule? Stoffen met een hoog knuffelgehalte zorgen voor een warm gevoel. Bovendien ogen ze rijkelijk en chic: zachte texturen geven de meest eenvoudige stoelen, bankstellen en fauteuils een designuitstraling. Wij zetten onze favoriete zachte stoffen graag voor jou op een rij. Ontdek hoe je ze kunt toevoegen aan jouw interieur.

lees verder

Xooon
Spaarneweg 26
2142 EN Cruquius
023 547 17 75
www.xooon.nl

Nog meer inspiratie & tips

Maak jouw Droominterieur Werkelijkheid Cruquius

In de wereld van steeds veranderende woonstijlen kan het samenstellen van de perfecte woonruimte een uitdaging zijn. Ondanks de overvloed aan inspiratiebronnen zoals Pinterest, Instagram en andere online platforms, kan het vinden van het juiste interieurontwerp een ontmoedigende taak blijven.

Lees meer
Verlichting in je woning Cruquius

Met de donkere dagen op komst gaat het weer een grote rol spelen in je huis, of het nu is om de boel thuis op te fleuren of je bent aan het verbouwen; verlichting is en blijft een belangrijk issue! De juiste lamp op de juiste plek maakt je woning af. En zeker met de komst van LED verlichting zijn er veel meer mogelijkheden.

Lees meer
Evenementen in 2023 Cruquius

Ook in 2023 is er naast winkelen weer genoeg te beleven op Boulevard Cruquius 

Lees meer