Woonwinkelplezier

Welkom in het trendy Woonmagazine van Boulevard Cruquius. Dit magazine neemt je mee op een ware ontdekkingstocht naar de woontrends van dit najaar met een vette knipoog naar 2024. Laat je inspireren en beleef wat de ruim vijfenvijftig woonwinkels van Boulevard Cruquius je allemaal te bieden hebben.

Boulevard Cruquius, home, garden, sports & lifestyle. Je vindt het er allemaal en met volop keus en diversiteit. Plannen om in het voorjaar je tuin opnieuw in te richten? Nu al de nieuwste tuinstijl-ideeën bij de diverse tuinmeubelwinkels. Toe aan een nieuwe badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer? Ontdek de splinternieuwe woontrends en ontdek de nieuwe materialen en de vele modieuze kleurstellingen. En ook op het gebied van wand- en raamdecoratie en vloer-inspiratie is er heel veel nieuws aan de trendy-woonhorizon. 

Maak er een gezellig woonwinkeldagje van op onze woonwinkelboulevard. En, laat je tussen het winkelen door eens lekker verwennen in een van de vier sfeervolle horecagelegenheden voor een heerlijk ambachtelijk klaargemaakte lunch of vers gezette koffie en thee. ‘Of heerlijk verse geplukte muntthee’ reageert Wilfred van La Place. Maar ook bij Intratuin bij Kevin van Eten in de proeftuin en bij Dana van Coffee & More welke is gevestigd op de tweede etage van Intersport, of bij de Ruijtermeubel waar Ahmet van Bistro Zyanos al zijn gerechten met een mediterraanse twist serveert, is het een smakelijke “pitstop” tijdens je reis langs alle woonwinkels. 

Boulevard Cruquius. Met meer dan vijfenvijftig woonwinkels op één locatie en overal gratis parkeren recht voor de deur. En, heel veel winkels zijn ook op zondag geopend. Wij wensen je heel veel Woonideeën met dit trendy Woonmagazine en heel veel woonwinkelplezier langs alle winkels op onze Boulevard Cruquius.

Met vriendelijke Woonwinkelgroet,

Ed Heemskerk en Anton van Dijk
Voorzitters van de winkeliersverenigingen

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)

Nog meer inspiratie & tips

een E-Bike kun je leasen Amslod

A-kwaliteit e-bikes voor een vast laag bedrag per maand!

Lees meer
Your Happy Home Cruquius

Een goed ingericht huis is een plek om jezelf te kunnen zijn, uit te rusten en op te laden. Niet alleen hoe je woning hebt ingericht is belangrijk, het gaat er vooral om dat je je goed voelt in je huis; dat je daar de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn.

Lees meer
Woongeluk is zelf te ontwerpen Cruquius

Hoe ontwerp je een gelukkig thuis? Hier vind je verschillende overwegingen, tips en strategieën om van je huis een happy home te maken.

Lees meer