Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

Woonwinkelplezier

Welkom in dit trendy Woonmagazine van Boulevard Cruquius. Een gratis Living & Lifestyle-magazine, je aangeboden door de meer dan 55 Woonwinkels op Boulevard Cruquius.

In deze uitgave nemen we je mee langs de kleurrijke en innovatieve voorjaars- en zomerwoontrends.

Laat je inspireren door wat 2024, voor in- en om het huis, allemaal te bieden heeft. Van tuin, terras, keuken, badkamer, vloer, bed, lamellen, eethoek, bankstel tot aan een nieuwe dakkapel toe. Je vindt het allemaal op Boulevard Cruquius. Dé “Woonwinkel”- boulevard tussen Hoofddorp en Heemstede. De meeste winkels zijn alle dagen in de week geopend en altijd gratis parkeren, recht voor de deur! En, gemakkelijk in het hart van dit magazine: Een plattegrond waarop je al onze Woonwinkels kunt vinden.

Maak er een gezellige “Woonwinkeldag” van, want er is altijd wel wat te beleven op Boulevard Cruquius en regelmatig kom je hier leuke evenementen tegen. Raadpleeg hiervoor onze evenementenkalender op www.boulevardcruquius.nl

En even uitrusten van al dat “gewoonwinkel”? Dan strijk je ge”woon” neer in een van de vier horecagelegenheden voor een hapje en drankje die Boulevard Cruquius rijk is.

Wij wensen je ook met deze 4e uitgave weer heel veel Woonideeën en veel woonwinkelplezier langs alle winkels op onze Boulevard Cruquius.

 

Met vriendelijke Woonwinkelgroet,

Ed Heemskerk en Anton van Dijk
Voorzitters van de winkeliersverenigingen

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)

Nog meer inspiratie & tips

Aan het woord Cruquius

Een onderwerp waar ik de gehele dag advies over geef in onze winkel is; vloerkleden. Een vloerkleed (of karpet, da’s hetzelfde) op de vloer betekent naast minder stookkosten ook een betere akoestiek in je leefomgeving en uiteraard een stijlvolle Look & Feel aan je woonvertrek! Leg je een vloerkleed in je kamer neer van het juiste mater Lees meer

Vacatures op Boulevard Cruquius Cruquius

Op zoek naar een leuke baan op onze gezellige Boulevard?

Lees meer
Wandmeubel en kasten op maat De Ruijtermeubel

Ontwerp jouw ideale wandmeubel.

Lees meer