Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

Kleine Blijmakers

Persoonlijkheid, warmte en karakter toevoegen aan je woonruimte? Zoek het in accessoires! Het lijken misschien onbeduidende details, maar de juiste accessoires maken van je huis een uniek, eigen thuis. Jouw thuis!

Duizen bloemen, duizend vaasjes
Met verse bloemen haal je kleur en natuur in huis. Dé trend van nu: zet die bloemen in verschillende vaasjes die je samen groepeert. Dat geeft een speels effect, en is bovendien keer op keer eenvoudig te veranderen. Tip: beperk je niet tot de woonkamer, die mini-boeketjes doen het goed in iedere ruimte, van bad- en slaapkamer tot keuken en hal.

Spelen mág
Hou je van kleurig en speels? Dit is het moment om dat te laten zien! Van bloempot tot vloerkleed, van kandelaar tot serviesgoed: het aanbod vrolijke, decoratieve accessoires was nooit eerder zo groot. Heerlijk, want je kunt eindeloos herschikken en nieuwe combinaties samenstellen met bestaande decoraties. En omdat je huis je persoonlijkheid weerspiegelt, is er geen enkele reden om je interieur statisch te laten zijn! 

Vazen: Groepeer verschillende vazen met bloemen voor een speels effect // &Klevering: klevering.com
Kaarsen: Column Candle Family // Hay: hay.dk
Kandelaars: Vrolijke kandelaars // Stences: stences.dk
Schalen: De leukste manier om snoeperijen te presenteren. // &Klevering: klevering.com
Borden: Schulpranden zijn overal! // &Klevering: klevering.com

Trend: de schulprand
Opeens zie je ze weer overal: nieuwe meubels, kussens, dinerborden, vloerkleden, vazen, koffers, dienbladen lijken allemaal voorzien van een vriendelijk-speelse schulprand. Dat past natuurlijk helemaal in de retro-

trend, maar door vernieuwend kleurgebruik ontstaat er toch een compleet ander beeld.

Go Green
Kamerplanten zijn met hun verschillende tinten groen een fijne manier om rust te creëren. Groen roept bij de meeste mensen een gevoel op van evenwicht, harmonie en verbondenheid. Voor een extra natuurlijk effect kun je verschillende structuren en materialen met elkaar combineren in ruwe, grillige vormen. Ook de dessins verwijzen naar de aarde en de natuur: vlekken, fossielafdrukken en streeppatronen die doen denken aan aardlagen.

Geluk aan de muur
Geef ruimte aan de dingen die je gelukkig maken; kunstwerken, foto’s en andere zaken die positieve herinneringen bij je oproepen. Groepeer schilderijen, prints en objecten als in een galerie – maak bijvoorbeeld een complete art wall of juist niet: zet één kunstwerk centraal en licht dat goed uit met spotjes. Onthoud: jij bent de curator, jij bepaalt wat kunst is! Tip: de tekeningen van je (klein)kinderen doen het uitstekend tussen ‘echte’ kunstwerken. Een passe-partout en een mooie lijst maken het áf.

Plant: Going green met Platycerium // Bloemenbureau Holland
Schilderij: Omring jezelf met kunst // Aureous: aureous.co
Handdoekjes: Kleur in de kleinste kamer // Ott: ott-design.com
Gastendoekjes: Beeldschone gastendoekjes // Suite 702: suite702.com

Geluksklusje
Een klein klusje om een shotje geluk aan je dag toe te voegen: maak je bed op! Trek iedere ochtend de lakens recht, ruim het wasgoed op en zet het raam open – en maak daar een gewoonte van. Elke keer dat je de kamer binnenloopt vóel je dat shotje, beloofd!

Oog voor detail
Ook in het kleinste kamertje kan een beetje oog voor detail wonderen doen. Een stapeltje gastendoekjes in frisse kleuren, mooie zeepjes, wat (droog)bloemen en geurstokjes maken ook van de wc een plek om graag te verblijven.

 

Vergelijkbare producten zijn verkrijgbaar op Boulevard Cruquius bij o.a.
Intratuin, Trendhopper, Leen Bakker en Kwantum

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)

Nog meer inspiratie & tips

Wat voor type sporter ben jij?  Intersport Twinsport

Voor ieder type sporter dé winkel!

Lees meer
Evenementen in 2024 Cruquius

Ook in 2024 is er naast winkelen weer genoeg te beleven op Boulevard Cruquius 

Lees meer
variëren met je bank De Bommel Meubelen

5 redenen om voor een modulaire bank te kiezen.

Lees meer