Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

Hoe kies ik mijn vloer

VloerPlus, Een vloer voor iedere stijl en elk budget!
De vloer is een opvallend fundament in je huis. Het is niet zomaar iets waar je over heen loopt, het is letterlijk de basis in je interieur. Vloeren veranderen je interieur gelijk van sfeer en stijl. Van koud tot warm, van steriel naar uitnodigend. Van daaruit bouw je je woninginrichting verder op met een kleur op de muren, raamdecoratie en gordijnen, tot aan meubels toe. Voor elk huis, iedere woonstijl en elk budget heeft de Woonspecialist een passende vloer. De keuze is enorm en waar let je dan op? Wij helpen je graag een handje!

Hoe kies ik mijn vloer?
Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer is het handig te kijken naar de samenstelling van je huishouden. Woon je alleen, heb je een roedel huisdieren of een gezellig groot gezin waarbij kids door huis fietsen? Je begrijpt vast dat dit jouw keuze mede bepaalt.

En natuurlijk; wat vind je mooi? Houd je van zacht en comfortabel tapijt of kies je een harde vloer al dan niet gecombineerd met een vloerkleed? Hier kan je ongetwijfeld advies en inspiratie bij gebruiken. Dé Woonspecialist helpt je graag. Of je nu kiest voor pvc, Marmoleum®, tapijt, of vloeren van laminaat; wij hebben een ruime keuze. Maak een afspraak of kom gewoon langs in de winkel.

Welke soorten vloeren zijn er?
De keuze in vloeren is enorm. Niet alleen in soorten, ook nog eens in kleuren en dessins. Er zijn vloeren met een steen-, beton- of houtlook. Helemaal hip en heel gebruiksvriendelijk is pvc. Een pvc vloer kan je recht leggen en in een patroon als bijvoorbeeld visgraat of een Hongaarse punt. Weet je dat pvc een sterkte vloer is die ook nog eens bestand is tegen vocht, in tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat?

Bij de Woonspecialist vind je ook een ruim assortiment vloeren Marmoleum® en vinyl. Het verschil hiertussen is dat Marmoleum® over het algemeen een langere levensduur heeft. Wil je liever een zachte vloer, kies dan voor hoogpolig of laagpolig tapijt. En vind je een harde vloer prettiger in onderhoud en wil je toch het comfortabele van tapijt, kom dan eens langs voor onze karpetten. De keuze is reuze, in elk dessin en iedere afmeting!

Een nieuwe vloer met vloerverwarming leggen?!
Doen! Als het even kan, kies direct voor vloerverwarming. Er zijn namelijk heel veel vloeren geschikt voor vloerverwarming. Ook pvc en zelfs tapijt!  En wie wil dat nou niet; heerlijke contante warmte in huis? Wil je meer weten over de verschillende soorten vloerverwarming, bekijk onze pagina!

Alles over vloerverwarming 


Maak een afspraak met de woonspecialisten van VloerPlus 

Vloer+
Spaarneweg 53
2142 EP Cruquius
023 529 31 11
www.vloerplus-cruquius.nl

Nog meer inspiratie & tips

woontrends voorjaar 2024 Intratuin

Het geeft een heerlijk gevoel om je huis een opknapbeurt te geven.

Lees meer
Slapen, slapen ... slapen Goodnight Slaapkamers

Er is bijna te veel om uit te kiezen.

Lees meer
Buitenleven Life Outdoor Living

Hoe stel ik mijn loungeset samen?

Lees meer