Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

Slapen, slapen ... slapen

Bezoek de Goodnight showroom

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Cruquius te komen bezoeken. Met meer dan 5.000 m2 hebben wij de Grootste Slaapkamer van Nederland. U vindt bij ons het meest uitgebreide en actuele assortiment aan merken, een grote collectie bedden en boxsprings en vele mogelijkheden om te komen proefliggen op een van de vele soorten matrassen.

Wilt u zorgen dat uw slaapkamer altijd netjes opgeruimd is? Ook voor de mooiste en slimste (nacht)kasten van de beste merken kunt u bij ons terecht.

Er is bijna te veel om uit te kiezen. Maar met de assistentie en hulp van onze enthousiaste en deskundige adviseurs slaagt u er bij Goodnight Slaapkamers altijd in de slaapkamer van uw dromen te vinden.

 Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. We ontvangen u dan ook graag met een heerlijke kop koffie of thee op ons gezellige koffieterras, een ontspannen ontmoetingsplek.

 Wilt u alvast een indruk krijgen van onze showroom? Via deze link ziet u een impressie van wat u bij ons kunt verwachten.   

 

Goodnight Slaapkamers
Cruquiusplein 18
2142 EN Cruquius
023 529 39 84
www.goodnightslaapkamers.nl

Nog meer inspiratie & tips

Woonwinkelplezier Cruquius

Welkom in dit trendy Woonmagazine van Boulevard Cruquius. Een gratis Living & Lifestyle-magazine, je aangeboden door de meer dan 55 Woonwinkels op Boulevard Cruquius

Lees meer
Woongeluk is zelf te ontwerpen Cruquius

Hoe ontwerp je een gelukkig thuis? Hier vind je verschillende overwegingen, tips en strategieën om van je huis een happy home te maken.

Lees meer
Moodboard Maker Bruynzeel Keukens

Maak in een paar stappen jouw keukenwensen visueel

Lees meer