Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

Wandmeubel en kasten op maat

De Ruijtermeubel

Ontwerp jouw ideale wandmeubel op maat

Wil je graag een wandmeubel op maat dat perfect aansluit bij jouw unieke stijl en behoeften? Bij ons kan dat! Wij bieden je de mogelijkheid om je wandmeubel in 3D samen te stellen, zodat je een ontwerp krijgt dat helemaal bij jou past.

Onze wandmeubelspecialisten staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het creëren van jouw droomwandmeubel. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek maakt een van onze wandmeubelspecialisten samen met jouw een 3D-ontwerp van jouw favoriete kast. Naar aanleiding van jouw wensen en eisen zal de interieuradviseur voor jou een wandmeubel samenstellen. De tekening van dit ontwerp krijg jij na het advies mee naar huis, zodat je er thuis nog even rustig naar kan kijken. Of je nu op zoek bent naar een strak en modern ontwerp, een warme en gezellige uitstraling, of juist een minimalistische look, wij hebben voor ieder wat wils.

Kasten op maat
Ontdek de veelzijdigheid van een wandmeubel op maat en geef je interieur een persoonlijke touch! Onze ervaren ontwerpers werken nauw met je samen om een uniek en functioneel ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de beschikbare ruimte. Of je nu houdt van een klassieke uitstraling, een speels effect wilt creëren of juist gaat voor strak en modern, wij bieden eindeloze mogelijkheden.

Door middel van verschillende modules, elementen, opties, materialen, kleuren en verlichting ontwerpen we jouw unieke wandmeubel, dressoir, openhaardkast, tv-meubel, bureau of vakkenkasten op maat. Daarnaast zullen we met behulp van geavanceerde 3D-ontwerptechnologie jouw ideale kast tot leven brengen.

Meer info over een alle mogelijkheden of wil je een afspraak maken? Klik hier

De Ruijtermeubel
Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
023 548 10 00
www.deruijtermeubel.nl

Nog meer inspiratie & tips

woontrends voorjaar 2024 Intratuin

Het geeft een heerlijk gevoel om je huis een opknapbeurt te geven.

Lees meer
Dopamine Deco Cruquius

Een ware trend in wonen: dopamine deco! Met deze stijl creëer je een happy, positieve en energieke sfeer in je huis – en ja: dat kan voor iedereen anders uitpakken. We hebben alvast wat inspirerende én praktische tips voor je verzameld om deze trend thuis toe te passen. Klaar voor een shotje happiness?

Lees meer
Horeca op Cruquius Cruquius

Lekker even zitten of een take-away halen
 

Lees meer