Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

variëren met je bank

De Bommel Meubelen: 5 redenen om voor een modulaire bank te kiezen

Flexibel, speels & de perfecte smaakmaker in iedere woonkamer. We hebben het over de modulaire bank, ook wel elementenbank genoemd. Ieder seizoen een andere look. Met de losse elementen van een modulaire bank kun je de opstelling zo vaak veranderen als je wilt, maar dat niet alleen. In deze blog sommen we 5 hele goede redenen voor je op om voor een elementenbank te kiezen. Wedden dat je meteen naar onze winkel rent om een modulaire bank uit te kiezen?

1. Keer op keer een nieuwe look
Wanneer je gek bent op het restylen van jouw interieur, is een modulaire bank jou op het lijf geschreven. In de winter lekker knus & zo groot mogelijk en in de zomer switch je van opstelling, zodat je lekker voor die openslaande tuindeuren kunt genieten van de buitenlucht. Met dezelfde bank geef je jouw woonkamer door middel van de losse elementen keer op keer een nieuwe look. Perfect voor de interieurlovers én goed voor je portemonnee ;-)

2.  Los is ook een optie
Losse elementen, je kunt er alle kanten mee op. Normaal gesproken plaats je alle losse stukken van de bank tegen elkaar aan, zodat je één grote bank krijgt, maar met een modulaire bank hoeft dat helemaal niet. Haal de designer in je naar boven en speel met diverse opstellingen. Heb je een grote woonkamer? Maak er dan een mega eyecatcher van. Woon je klein of heb je een woning die nogal ingewikkeld is ingedeeld? Dan komen de losse vormen en elementen van een modulaire bank perfect van pas en kun je op speelse wijze toch een hele gezellige zithoek creëren.

3. Hij past altijd in je nieuwe huis
Een interieur richt je in op de vormen en maten van je huis. Je kiest een bank die perfect in die ene hoek past, maar wat als je gaat verhuizen? Dan is die ene bank toch ineens wel erg klein of past hij qua maat niet meer bij/in de ruimte. Hier komt 'ie: daar heb je met een modulaire bank geen last van. Die kun je met de losse elementen altijd passend maken in welk huis dan ook. Ja, elementenbanken zijn wat dat betreft de perfecte investering, want als je er goed voor zorgt, gaat hij jaren mee!

4. Speel met kleur
Kan jij een speels effect en een beetje kleur in jouw interieur wel waarderen? Dan is het super gaaf om bij een aantal elementen voor een andere kleur te kiezen. Zo maak je echt een statement en wil je nog een stapje verder? Kies dan voor een andere kleur én ander soort bekleding. Ja, dan maak je van jouw modulaire bank een ware eyecatcher!

5. Een persoonlijke touch
Met een modulaire bank voeg je een persoonlijke touch toe aan jouw interieur. Je stelt de bank namelijk helemaal zelf samen en daardoor wordt het echt van A tot Z jouw bank. Jij kiest de kleur, stof en elementen en krijgt een oersterk exemplaar van een elementenbank bij jou thuis afgeleverd. Geen standaard hoekbank, maar een bank die precies afgestemd is op jouw wensen waar je jarenlang van kunt genieten!

Lees meer en bekijk de elementenbanken van de Bommel Meubelen. 

De Bommel Meubelen
Cruquiusplein 40
2142 EV Cruquius
078 674 30 00
www.debommelmeubelen.nl

Nog meer inspiratie & tips

Evenementen in 2024 Cruquius

Ook in 2024 is er naast winkelen weer genoeg te beleven op Boulevard Cruquius 

Lees meer
Buitenleven Life Outdoor Living

Hoe stel ik mijn loungeset samen?

Lees meer
Aan het woord Cruquius

Een onderwerp waar ik de gehele dag advies over geef in onze winkel is; vloerkleden. Een vloerkleed (of karpet, da’s hetzelfde) op de vloer betekent naast minder stookkosten ook een betere akoestiek in je leefomgeving en uiteraard een stijlvolle Look & Feel aan je woonvertrek! Leg je een vloerkleed in je kamer neer van het juiste mater Lees meer