Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

Blauw in het interieur

De kleur blauw is een ware klassieker in interieurs. Dat is niet voor niets: met blauw kun je de esthetiek van iedere ruimte naar een hoger niveau tillen. Of je nu een serene oase wilt creëren of juist een design-statement wilt maken: met blauw kun je alle kanten op!

Tijdloos
Blauw is bovendien tijdloos - de kleur zal nooit uit de mode raken. Daarom kun je het best voor stijlen kiezen die óók jarenlang meegaan. Kies bijvoorbeeld voor meer klassieke decoratieve accessoires, in plaats van trendy dessins die snel gedateerd ogen.

Blauw buiten
In alle ruimtes doet blauw het geweldig – dus óók in je tuin en op je balkon! Voorzie je (tuin)meubilair van blauwe kussens en plaids, schilder de muren in een mooie blauwtint en dek je tafel met blauw serviesgoed. Experimenteer met verschillende tinten, texturen en dessins om de ruimte visueel interessanter te maken.

Blauw servies van Bungalow: bungalow.dk

Pot: Vaas in klassieke stijl van Pols Potten: polspotten.nl
Beeldschoon in blauw: theekopjes van &klevering: klevering.com

Eyecatcher op de muur: behang Esther Ink van Graham & Brown: grahambrown.com

Combineren met blauw
Blauw is prachtig te combineren met warme, aardse tinten en natuurlijke materialen als hout, steen en bamboe. Donkerblauw is ook een perfecte achter-grond voor felle accentkleuren zoals roze en oranje. De donkere tint zorgt voor een sterk contrast, maar is niet zo hard als zwart.

Blauw in de badkamer
Omdat blauw een gevoel van reinheid en rust geeft is het ook een populaire keuze voor badkamers. Blauw op de muur roept een spa-achtige sfeer op; zeker in combinatie met strakke, witte armaturen en materialen zoals marmer of hout. Maak de look compleet met zachte, donzige handdoeken in blauwtinten. Dan heb je functioneel licht én sfeerlicht nodig.

Kussen links Hemelsblauw geborduurd kussen van Bungalow: bungalow.dk
Kussen rechts: van B&M: bmstores.co.uk

Privé spa met blauwe accessoires van George Home george.com

Decoupage: Paper Starburst van Annie Sloan: anniesloan.com
Zeepdispenser: George Home: george.com

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)

Nog meer inspiratie & tips

variëren met je bank De Bommel Meubelen

5 redenen om voor een modulaire bank te kiezen.

Lees meer
Vacatures op Boulevard Cruquius Cruquius

Op zoek naar een leuke baan op onze gezellige Boulevard?

Lees meer
Woongeluk is zelf te ontwerpen Cruquius

Hoe ontwerp je een gelukkig thuis? Hier vind je verschillende overwegingen, tips en strategieën om van je huis een happy home te maken.

Lees meer