Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

Comfortabel wonen in je tuin

Het voorjaar is weer begonnen en daarmee ook de tijd om weer te genieten van een heerlijk zonnetje. Wat is er lekkerder dan te genieten van een goede bak koffie of thee aan de tuintafel of met familie en vrienden onderuit te zakken in een comfortabele loungebank?

Is jouw tuinset aan vervanging toe of zoek je een nieuwe tuinset, dan moet je zeker even langskomen bij één van de vele tuinmeubelzaken op Boulevard Cruquius; Daar vind je de laatste trends op tuinmeubelgebied, of je nu een strakke moderne set zoekt, een romantisch zitje of een kleurrijke aankleding voor je terras.

Tuinmeubelland, Intratuin, Life Outdoor Living (voorheen Buitenhof tuinmeubelen) en de Tuinmeubelshop zijn stuk voor stuk tuinmeubelwinkels waar je lekker en op je gemak kunt ronddolen tussen de vele sfeervolle opstellingen.

Met een ruime keuze aan vuurtafels, parasols, barbecues, windschermen en tuinverlichting kan je jouw tuin in de zomer omtoveren tot een ware oase van comfort en gezelligheid. En wat dacht je van de combinatie “Lounge-diningsets”?  Dat is comfortabel zitten, terwijl je ook fijn zit als jouw tuindiner op tafel komt.

Heb je ook wel eens gedacht aan een vuurtafel? Lekker om ’s-avonds bij weg te dromen terwijl het vuur flikkert en warmte geeft. Eigenlijk niet meer weg te denken in de gezellige beleving van je tuin. Inmiddels zijn er diverse systemen uitgebracht in verschillende stijlen en in diverse sierlijke of robuuste materialen. Uiteraard is daarbij ook aan de veiligheid gedacht. Laat je goed voorlichten en maak dan je keuze uit het ruime aanbod.  

Het is wel duidelijk; Dit voorjaar en zomer staat in het teken van lekker leven in je tuin!

Vergelijkbare producten zijn o.a. verkrijgbaar op Boulevard bij: Gamma en Praxis

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)

Nog meer inspiratie & tips

Wat voor type sporter ben jij?  Intersport Twinsport

Voor ieder type sporter dé winkel!

Lees meer
Ton sur ton in huis Trendhopper

Is de ton sur ton trend jouw new of misschien wel old favorite? 

Lees meer
Aan het woord Cruquius

Een onderwerp waar ik de gehele dag advies over geef in onze winkel is; vloerkleden. Een vloerkleed (of karpet, da’s hetzelfde) op de vloer betekent naast minder stookkosten ook een betere akoestiek in je leefomgeving en uiteraard een stijlvolle Look & Feel aan je woonvertrek! Leg je een vloerkleed in je kamer neer van het juiste mater Lees meer