Met korting naar Kerstcircus

De maandelijkse nieuwsbrief van Boulevard Cruquius is ook vernieuwd. Maandelijks geven we tips over leuke acties van onze 55 (woon)winkels, attenderen we je op leuke blogs en vlogs en houden we je op de hoogte van de events die plaatsvinden op de Boulevard. Bouelvard Cruquius is vriend van het Kerstcircus Haarlem en daar kun jij van profiteren! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt een speciale actie link*, waarmee je kaarten voor het Kerstcircus Haarlem kunt bestellen met 20% korting!
*Na aanmelden ontvang je een automatische bevestiging per mail. Hierin is de actie link opgenomen. Mocht je de mail niet ontvangen, controleer dan of de mail in je spam terecht is gekomen.


Kerstcircus Haarlem 

Foodtrucks, live entertainment, circusworkshops en dinerarrangementen
Maak een dagje uit van een bezoekje aan het Kerstcircus Haarlem

Kerstcircus Haarlem wordt dit jaar mooier dan ooit. Met een programma dat gericht is op alle leeftijden. Voor de pauze lekker traditioneel, wat je van een circus kunt  verwachten, na de pauze verrassend modern, met veel computergestuurde acts, zoals met drones, met lasershow en met cyr wheel. Je vergeet dat er ooit leeuwen en tijgers waren en kijkt je ogen uit naar dit spektakel dat even boeiend is.

Achter de schermen  van de circuswereld hebben de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen plaatsgevonden. Dat is in het jubileumjaar goed zichtbaar.  We vieren in 2018 dat het 250 jaar geleden is dat de eerste circusvoorstelling werd georganiseerd. Kerstcircus Haarlem, van de Duursma Groep Evenementen is er een duidelijk voorbeeld van. De afgelopen drie jaren is met deze nieuwe organisatie een stevig fundament voor de toekomst neergelegd.

Het imago van het circus is inmiddels opgepoetst, de programmering van de mooiste circussen zijn aangepast aan de nieuwe opvattingen van de samenleving. We gaan met vertrouwen een positieve toekomst tegemoet waarin deze dynamische branche gaat winnen aan populariteit.

Wat biedt het Kerstcircus Haarlem?

In een razend tempo wordt in een moderne en dynamische circusshow een veelheid aan disciplines getoond. Van clownerie tot acrobatiek, van jonglage tot illusies, en natuurlijk ontbreken de dieren niet, op voorwaarde dat het dierenwelzijn hoog in aanzien staat.
Anno 2018 zijn we weer over de drempel gegaan van een nieuw circustijdperk, met een nieuwe visie en een veranderende aanpak van de show, aangepast aan de moderne eisen van een kritisch publiek.

We geven hier alvast een voorproefje van bij het Kerstcircus Haarlem in 2018. Waar een 2,5 uur durende show wordt gepresenteerd. Natuurlijk is een bezoek aan het Kerstcircus traditie in Haarlem. Daarom is het eerste gedeelte van de show ook volledig gericht op die traditie, met een paardenshow waarmee een hommage wordt gegeven aan de grondlegger van het circus: Philip Astley, die 250 jaar begon met een paardenshow en al snel combinaties maakte met acrobatiek en clownerie. Een andere eeuwenoude act is die van de vliegende trapeze, waarbij acrobaten schijnbaar zonder moeite met de zwaartekracht door de lucht vliegen. En nog zo eentje, een spannende hogedraad act met de familie Camadi, als dat maar goed afloopt. Natuurlijk vind je hier ook andere luchtacrobatiek, parterre acrobatiek en een jongleeract met quick change. Na de pauze wordt de show hypermodern. Drones spelen hier de hoofdrol in een sprookjesachtig lichtspel. Dat mooie lichtspel wordt nog eens versterkt met een lasershow met prachtige ledkostuums en luchtacrobatiek. Ook hypermodern en weer opnieuw uitgevonden: een act met een cyr, een ijzeren hoepel met op afstand bestuurde led verlichting, nooit eerder vertoond in Europa. Hier past ook de razendsnelle act bij van een moderne illusionist. En dat is nog maar een greep uit het programma van het Kerstcircus Haarlem, nu al te boeken voor de mooiste plaatsen.

In en om het circuscomplex met drie gloednieuwe circustenten kun je niet alleen de 2,5 uur durende show beleven, vooraf of na de voorstelling kun je genieten van wat foodtrucks te bieden hebben terwijl echte circusartiesten entertainment bieden. Bovendien werkt het circus samen met de buren, een prachtig Pannenkoekenparadijs, waar ook lunch- en dinnerarrangementen kunnen worden geregeld. Bovendien kunnen kinderen en volwassenen ervaren hoe het is om te studeren voor circusartiest. Er zijn dagelijks circusworkshops die je apart kunt bijboeken gegeven onder leiding van een gecertificeerd circusdocent. Leer draadlopen, eenwieleren, borden draaien, hoelahoepen, steltlopen, jongleren of spelen met de diabolo’s. Dit kun je allemaal beleven voorafgaand aan de circusvoorstellingen. Een bezoek aan het Kerstcircus Haarlem wordt hiermee dus een compleet dagje uit waarbij het niets aan de wensen overlaat.

Meer info op: www.kerstcircus-haarlem.nl
 

 

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Intersport Twinsport!  Intersport Twinsport

Sportsworld Cruquius wordt Intersport Twinsport! 

Lees meer
De Kerstman deelt uit! Cruquius

Kom shoppen op 2e Kerstdag op Boulevard Cruquius

Lees meer
Was je hond in de Hondendouche Intratuin

Bij Intratuin Cruquius kan je je hond weer heerlijk schoon wassen.

Lees meer