Intersport Twinsport!

Vanaf 1 oktober wordt Sportsworld Cruquius overgenomen door Intersport Twinsport. Vanaf dat moment zal de winkel van ongeveer 6.000 vierkante meter worden vernieuwd, zowel de winkelbeleving als de collectie zullen worden geoptimaliseerd. Met de overname van deze winkel wilt Intersport Twinsport een nieuw uithangbord creëren door middel van het bieden van topservice, het geven van deskundig advies en het bieden van een hoge mate van klantvriendelijkheid.

Intersport Twinsport, dat is begonnen met een kleine sportwinkel in Woerden, is de laatste jaren flink gegroeid. Zo werden vanaf 1 januari 2018 de vestigingen van Intersport Duo overgenomen en bestaat het vandaag de dag uit 16 winkels en een eigen webshop.

Een van de eigenaren, Corbert Zuijdervliet, van Intersport Twinsport, zegt ingenomen te zijn over de overname:  “Intersport Nederland heeft een sterke professionele ontwikkeling doorgemaakt. Tevens de internationale kracht en de samenwerking op diverse vlakken zijn bepalend geweest voor deze strategische keuze. Hiermee wordt het jaar 2018 een bijzonder jubileumjaar voor Intersport Twinsport, waar zij na de overname van Intersport Duo een nieuwe stap zet richting de toekomst.”

De vestiging in Cruquius heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 6.000 vierkante meter. Intersport Twinsport zal proberen in deze vestiging de multi-specialistische positionering van Intersport in alle categorieën ten toon te spreiden. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om ons te bezoeken op de Cruquius Boulevard!

Intersport Twinsport
Cruquiusplein 12
2142 EV Cruquius
023 548 11 00
www.intersporttwinsport.nl
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Met korting naar Kerstcircus  Cruquius

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Boulevard Cruquius en je bestel kaarten voor het Kerstcircus Haarlem met 20% korting!

Lees meer
Horeca op Cruquius Cruquius

Op Boulevard Cruquius zijn maar liefst 4 horeca gelegenheden voor een kopje koffie of lunch.

Lees meer
BETAALBAAR DESIGN X²O Badkamers

De badkamer is een plek waar mensen even tijd voor zichzelf nemen. Jouw ultieme badkamer creëren kan met elk budget.

Lees meer