STOER maar ook warm WONEN

Veelvoorkomende materialen: natuurlijke elementen

Combineer veelvuldig natuurlijke materialen met grove structuren. Denk hierbij aan rotan, wol, onbewerkt hout, grof linnen en katoen, marmer, leer, steen en grove keramiek waarbij kleuren in elkaar overvloeien. Droom weg in je luie rotanstoel en stijl je lederlook bank met teddy en bontlook kleden.

Kleuren
Natuurlijke, zachte kleuren voeren de boventoon, het liefst toon-op-toon. Maak je knusse oase af met (handgemaakte) woondecoratie met stonewashed, dromerig kleurverloop.

Prints & dessins
Een ontspannen en ongedwongen sfeer krijg je met behulp van grove structuren. Haal de pracht van buiten naar binnen met behulp van tropische etsen en natuurlijke fotoprints van verweerde flora en fauna. 

Bekijk de stoere woonstijl en nog veel meer stijlen van Kwantum op https://www.kwantum.nl/wooninspiratie/woonstijlen/stoere-woonstijl

Kwantum
Cruquiusplein 42
2142 EV Cruquius
0900 235 59 26 (€ 0
10 p.m.)
www.kwantum.nl
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

design voor lagere prijzen The Outlet Factory

The Outlet Factory, een uniek winkel- en outletconcept in Nederland.

Lees meer
STOER maar ook warm WONEN  Kwantum

Dat is nog eens heerlijk relaxen! Deze stoere woonstijl maakt van je huis een warme, rustgevende oase. Voorzie je interieur van natuurlijke kleurstellingen en leg frisse accenten met accessoires.

Lees meer
Insecten buiten blijven!  Decokay Mirck

Splutsss… een zwarte of rode vlek op je pas geverfde muur. Herkenbaar als je op muggenjacht bent? Horren voor de ramen bieden dé oplossing…
Lees meer