African Safari bij

De woontrend van Goossens dit voorjaar is African Safari. Deze woontrend kenmerkt zich door etnische en exotische invloeden uit de Afrikaanse savanne en woestijnen. 
Met natuurlijke texturen, intrigerende dierenprints, een warm kleurenpalet, duurzame materialen en organische vormen in de ruimte, voelt jouw interieur betoverend aan. 

Stap in en ga mee op safari in je eigen woning…

Aardetinten karakteriseren deze woontrend, die zich perfect leent om je woon- en slaapkamer in voorjaarse sferen te hullen. African Safari heeft een kleurenpalet waarop wit, bruin, beige, crème en zwart de boventoon voeren. Deze natuurlijke kleuren zijn allerminst saai, ze creëren juist een rustige eenheid in je interieur waarin alles in de juiste balans is. 

Meer spanning breng je door opvallende (dieren)prints en dierenhuiden. Ook is de koninklijke goudkleur, die je in 2019 nog steeds het interieur domineert, goed te mixen met Afrikaanse invloeden. 

Lees meer

Goossens Wonen en Slapen
Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
023 751 39 00
www.goossens.nl
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Top 5 Klusjes, die je dit jaar gaat doen! Praxis

Heb jij ook last van uitstelgedrag? Praxis helpte je een begin te maken! 

Lees meer
Insecten buiten blijven!  Decokay Mirck

Splutsss… een zwarte of rode vlek op je pas geverfde muur. Herkenbaar als je op muggenjacht bent? Horren voor de ramen bieden dé oplossing…
Lees meer

Hoe overleeft je relatie een verbouwing? Gamma

Het is zover: jullie hebben voor het eerst samen een huis gekocht of gehuurd, en nu moet er geklust worden. 

Lees meer