Ontmoet Shimmer & Shine

Maandag 22 april is het 2e Paasdag. Een heerlijke extra vrije dag om met het hele gezin naar Boulevard Cruquius te komen.
Op het evenementenplein komen de populaire Nickelodeon karakters Shimmer & Shine 4 keer langs voor een meet & greet. Je kunt met ze op de foto, of gewoon even 'hallo' zeggen en warme knuffel aan hen geven én krijgen!
Maar je kunt je ook heerlijk uitleven op het Blaze Monsterwielen sprinkussen of het Shimmer & Shine springkussen. Papa's en mama's, opa's en oma's kunnen dit alles vanaf het terrasje bekijken en ondertussen iets lekkers nuttigen van de aanwezige foodtruck.

Voor dit evenement wordt GEEN entreegeld gevraagd. Alleen misschien wat geduld, aangezien er veel Shimmer & Shine fans worden verwacht! Maar gelukkig is er 4x een meet & greet van een half uur, dus iedereen komt aan bod. Tussen de meet & greets door rusten Shimmer & Shine even uit.

Tijden meet & greet van Shimmer & Shine zijn 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en de laatste om 15.30 uur.

Kom gezellig langs op 2e Paasdag op Boulevard Cruquius! 

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Shoppen op Koningsdag Cruquius

De Boulevard is geopend op Koningsdag. De openingstijden kunnen variëren. Wil je naar een specifieke winkel? Check dan eerst de website van betreffende winkel.

Lees meer
Modern lak of klassiek? Inspiratie bij X²O Badkamers

 Badkamers in verschillende stylen bij X2O badkamers

Lees meer
Een weekend vol gezelligheid Cruquius

Een weekend BOHO style op Boulevard Cruquius - fashion, food, lifestyle, live music and entertainment. 

Lees meer