Industrieel Metro

De industriële meubel set “Industrieel Metro” is een complete woonkamer set van metaal gecombineerd met acaciahout. Deze meubelen vallen op door hun betonlook bovenblad. Industriële kasten met dezelfde uitstraling in verschillende uitvoeringen en maten.

Industriële kasten met betonlook
Alle industriële meubels uit deze serie zijn gemaakt van acaciahout gecombineerd met metaal.  De deuren zijn van hout die zijn ingepakt met metaal waardoor het geluid bij gebruik niet hol en luid is. Dit geldt ook voor de laden waarvan de frontjes zijn ingepakt, beide zijn voorzien van een soft close systeem. Het metaal is grijs van kleur en het betonlook bovenblad is gemaakt van MDF wat een betonlook kleur heeft gekregen.

Industriële meubels uit voorraad
De industriële meubels Metro zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar of onderweg waardoor ze altijd snel leverbaar zijn. Dit is bij de individuele artikelen in de shop duidelijk vermeld. De eettafel Industrieel is er in 2 uitvoeringen namelijk met een houten of betonlook blad. Dit geldt ook voor de salon- en hoektafels.

Ruime keuze industriële meubelen
De complete woonkamer set Metro bestaat uit heel veel modellen die vaak in meerdere maten leverbaar zijn. Denk hier aan het industriële dressoir in 3 maten of de TV kast industrieel die tevens in 3 maten leverbaar is. De boekenkasten en industriële lockerkasten zijn er in meerdere uitvoeringen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en stel door heerlijk te combineren je industriële inrichting samen.

https://www.happy-at-home.nl/industriele-meubelen/industrieel-metro

Happy Home
Spaarneweg 61
2142 EP Cruquius
023 529 52 53
www.happy-home.nl
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Laat die roze wolk maar komen! Decokay Mirck

Blog: Nieuwe wereldburger moet eigen paleisje krijgen.

Lees meer
schilderen kun je zelf Praxis

7 handige tips voor als je gaat schilderen

Lees meer
BETAALBAAR DESIGN X²O Badkamers

De badkamer is een plek waar mensen even tijd voor zichzelf nemen. Jouw ultieme badkamer creëren kan met elk budget.

Lees meer