winkelen en het Corona virus

Beste bezoekers,

Kan ik Boulevard Cruquius nog bezoeken? Natuurlijk kan dat.
De huidige maatregelen rondom het Corona virus zijn inmiddels wel bekend. Onze winkels zijn winkels open zijn en kunt u ze bezoeken. Wel vragen u zich te houden aan de RIVM richtlijnen met betrekking tot afstand houden, zoveel mogelijk contactloos (pin) betalen en uiteraard, heeft u gezondheidsklachten dan thuisblijven.
Een aantal winkels heeft eigen maatregelen ingesteld, zoals aangepaste openingstijden of bieden u de mogelijkheid om een privé afspraak te maken. Hiervan proberen we u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, via onze facebookpagina. Veranderingen aangaande maatregelen rondom winkelgebieden zullen wij ook via deze facebookpagina en de website melden.

Wilt u een specifieke winkel bezoeken kunt u voor de zekerheid altijd eerst contact opnemen met deze winkel. De gegevens van alle winkels vindt u onze website.

Er worden op Boulevard Cruquius momenteel geen evenementen georganiseerd i.v.m. de maatregelen rondom het Corana virus en de Cruquius trein rijdt ook in ieder geval tot half juni april niet.

Blijf gezond!

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Slaapproblemen kun je oplossen Beter Bed

Last van slaapproblemen of een slaapstoornis? Daar wil je van af.

Lees meer
sfeervol minimalistisch interieur Trendhopper

Op zoek naar wooninspiratie voor minimalistisch interieur met een zen sfeer?

Lees meer
Tafels op maat gemaakt Rikoka Meubelen

Tafels geheel naar uw wens, gemaakt in onze eigen werkplaats!

‚Äč

 

Lees meer