winkelen en het Corona virus

Beste bezoekers,

Kan ik Boulevard Cruquius nog bezoeken? Natuurlijk kan dat.
De huidige maatregelen rondom het Corona virus hebben alleen gevolgen voor de Horecagelegenheden op onze Boulevard, deze zijn gesloten. Tot op heden kunnen winkels open zijn en kunt u ze bezoeken. Wel vragen u zich te houden aan de RIVM richtlijnen met betrekking tot afstand houden, zoveel mogelijk contactloos (pin) betalen en uiteraard, heeft u gezondheidsklachten dan thuisblijven.
Een aantal winkels heeft eigen maatregelen ingesteld, zoals aangepaste openingstijden of bieden u de mogelijkheid om een privé afspraak te maken. Hiervan proberen we u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, via onze facebookpagina. Veranderingen aangaande maatregelen rondom winkelgebieden zullen wij ook via deze facebookpagina en de website melden.

Wilt u een specifieke winkel bezoeken kunt u voor de zekerheid altijd eerst contact opnemen met deze winkel. De gegevens van alle winkels vindt u onze website.

Er worden op Boulevard Cruquius momenteel geen evenementen georganiseerd i.v.m. de maatregelen rondom het Corana virus en de Cruquius trein rijdt ook in ieder geval tot half juni april niet.

Blijf gezond!

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Vloerkleden en meer! Karpet Wereld

Meer dan 3000 vloerkleden op voorraad is er voor ieder wat wils. Modern, design en klassiek.

Lees meer
BETAALBAAR DESIGN X²O Badkamers

De badkamer is een plek waar mensen even tijd voor zichzelf nemen. Jouw ultieme badkamer creëren kan met elk budget.

Lees meer
behang als blikvanger Decokay Mirck

Ben je toe aan een verandering in je interieur die niet teveel tijd en moeite kost? 

Lees meer