Over ons

Van den Heuvel verlichting
Het begon ooit met een winkeltje aan de Paul Krugerstraat in Rotterdam. De grootvader van de huidige eigenaar Cees van den Heuvel begon daar met het verkopen van plafonnières en lampenkappen.

De winkel werd al snel te klein en een nieuw pand op de Beijerlandselaan in Rotterdam werd gekocht. Na de oorlog nam de zoon (vader van de huidige eigenaar) de zaak over. Er moest helemaal opnieuw begonnen worden. Op de Beijerlandselaan werd de draad weer opgepakt en in 1970 werd het tweede filiaal geopend en al snel volgde de derde winkel, allen in Rotterdam.

Zo volgden er meerdere winkels en in 1991 nam de huidige eigenaar de zaak van zijn vader over. Dit was ook de tijd dat de kleinere “stadswinkels” het moeilijk kregen en dat steeds meer woninginrichters naar de meubelboulevard verhuisden.

Van den Heuvel opende in 1996 zijn eerste winkel op een woonboulevard, namelijk op de Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Deze keuze pakte goed uit en daarmee was het sein gegeven voor uitbreiding van het concept Van den Heuvel Verlichting.Daarna volgde, in snel tempo, de winkel in Amsterdam in Woonmall Villa Arena, de winkel in Eindhoven (Son en Breugel) op meubelplein Ekkersrijt, en vervolgens in Heerlen op meubelplein In de Cramer. De winkel in de Woonmall Villa Arena is sinds 1 maart 2022 gesloten.

Ook in de laatste jaren heeft Van den Heuvel Verlichting nieuwe winkels geopend, teweten in Utrecht op de woonboulevard Utrecht, en in de gemeente Haarlemmermeer (Cruquius) op de woonboulevard Cruquius.

Ook online staat Van den Heuvel Verlichting niet stil. Vanaf 2013 heeft Van den Heuvel Verlichting zijn eigen website met webshop. U kunt hier naast direct verlichtingsarmaturen kopen ook inspiratie opdoen om vervolgens naar één van onze winkels te gaan.

Bekijk al onze merken https://www.vandenheuvelverlichting.nl/merken/

Van den Heuvel Verlichting
Cruquiusplen 18-22
2142 EV Cruquius
023 204 96 96
www.vandenheuvelverlichting.nl

Nog meer inspiratie & tips

Vacatures op Boulevard Cruquius Cruquius

Op zoek naar een leuke baan op onze gezellige Boulevard?

Lees meer
Woonmaandactie op Boulevard  Cruquius

‘Grijp jen Win!’ ... mooie prijzen

Lees meer
Materialen Cruquius

Als het gaat om accessoires zijn er drie belangrijke materiaaltrends aan te wijzen: keramiek, poezelig textiel en natuurlijke materialen zoals rotan en bamboe. Het goede nieuws: al die materialen zijn onderling prima te combineren. Je hoeft dus niet te kiezen. Sterker nog: door verschillende materialen toe te passen, creëer je diepte en gel Lees meer