lekker lunchen tijdens het shoppen

Het idee voor restaurant Zyanos is ontstaan uit de groeiende behoefte van chef kok Ahmet Yucedag om, ter vervanging van de reguliere broodjes, soepen en tosti’s, vernieuwende varianten met een mediterraanse twist te serveren. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak, zette hij restaurant Zyanos op. Dit is vernoemd naar zijn kleinzoon en staat boordevol met alles wat hij te bieden heeft: unieke gerechten, liefde voor het product en een gevoel voor gastvrijheid.

Kom van dinsdag tot en met zondag langs in ons vernieuwde restaurant Zyanos. Zyanos is gevestigd in het filaal van De Ruijtermeubel (Spaarneweg 24) en is de uitgelezen plek om te komen genieten van een heerlijke, huisgemaakt gebak en verassende lunches. Van tosti’s tot salades en heerlijke broodjes, bij restaurant Zyanos ben je aan het goede adres.

Bekijk het menu 
 

Zyanos Bistro
Spaarneweg 24 2142 EN Cruquius
https://www.facebook.com/grandcafezyanos/

Nog meer inspiratie & tips

Onkruid verwijderen | blog Intratuin

Onkruid verwijderen en bestrijden tussen tegels en in gazon

Lees meer
Kleur bekennen Cruquius

Is je huis klaar voor de lange, knusse wintermaanden die eraan komen? Een periode waarin ons leven vooral binnenshuis plaatsvindt? Kleur is dé manier om je huis een snelle make-over te geven.

Lees meer
Horeca op Cruquius Cruquius

De horeca is geopend, ook voor een take-away

Lees meer