Badkamertrend 2022

Badkamertrend 2022: Modern en magisch marmer

Natuursteen of marmer toevoegen aan je badkamerinterieur is altijd een goed idee. Dit natuurlijke materiaal brengt een mooi contrast in je badkamer door de typische en unieke tekening. Bovendien is marmer extreem goed bestand tegen vocht en daardoor ideaal om te gebruiken in je badkamer. 

Vind je het lastig hoe je een marmeren accent kan aanbrengen in jouw ruimte? Lees verder over welke kanten je allemaal op kunt met marmer.

Iconisch materiaal
Het meest opvallende element aan marmer en ander natuursteen blijft natuurlijk het iconische patroon. De fraaie aders in natuursteen laten je wegdromen naar de badkamers in de meest prestigieuze hotels. Dus waarom zou je deze karaktervolle look niet toepassen in jouw badkamerruimte? 

Bij X²O vind je niet alleen de o zo bekende grijs-wit variant terug! In ons ruime assortiment kan je kiezen voor verschillende marmertypes die allemaal passen in zowel moderne als klassieke badkamers.

Carrara is misschien wel de bekendste soort. De heldere witte kleur past in elke badkamer en brengt een retro uitstraling met zich mee. Het Carrara marmer uit Italië is inmiddels uitgegroeid tot publieksfavoriet.

Dark Emperador marmer is donkerbruin en heeft een aardse, wereldse uitstraling dankzij de prachtige, unieke structuur.

Portoro Gold heeft een elegante, zwarte kleur. De duidelijke gouden aders zijn een ware streling voor het oog.
Pietra Grey heeft een donkergrijze kleur en kenmerkende witte aders. De tekening die wordt gevormd, geeft deze marmersoort een eigen karakter.

Een meerwaarde voor je waskom of wastafel
Ben je van plan om je badkamermeubel een authentieke look mee te geven? Kies dan voor een waskom of wastafel in een marmeren uitvoering. Een inbouw- of een opbouwwaskom in natuursteen wordt op die manier de eyecather van je badkamerinterieur. De marmertekening matcht het best met een ronde waskom of een wastafel met afgeronde hoeken. Zo maak je een klassieke contour toch hip en trendy.

TIP: Marmer combineer je makkelijk met andere kleuren. De match met goud of rosé goud is in elk geval een voltreffer, maar eigenlijk kun je marmer met alle kleuren en materialen combineren en toepassen in elke stijl.

 

X²O Badkamers
Spaarneweg 16K
2142 EN Cruquius
023 720 09 40
www.x2o.nl

Nog meer inspiratie & tips

Badkamertrend 2022 X²O Badkamers

Modern en magisch marmer

Lees meer
Bol en rond, een blog van  Decokay Mirck

Een beetje zachtheid in je interieur. Blog geschreven door Natascha Amesz

Lees meer
De echte makers van De Bommel Meubelen

In 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende meubelketen

Lees meer