Hoe creëer je een familie badkamer?

SaniSale: Hoe creëer je een familie badkamer?
Ben je toe aan een nieuwe badkamer en heb je een groot gezin? Denk dan ook eens aan de familie badkamer. Dit is een badkamer die slim ontworpen is voor het hele gezin. Zodat je met je gezin allemaal rustig de dag op kan starten. Wil je weten hoe? Lees dan verder!

Hoe zit een familie badkamer in elkaar?
Heb je een groot gezin? En gaat iedereen altijd op hetzelfde tijdstip naar de badkamer om te douchen, tanden te poetsen of naar de wc te gaan? Met het slimme ontwerp van een familie badkamer kan dit makkelijker. Door middel van een dubbele wasbak kunnen meerdere gezinsleden makkelijker tegelijkertijd tanden poetsen zonder te vechten om een plekje voor de wasbak. Maar daarnaast wordt er ook meer ruimte in de badkamer gecreëerd. Omdat er veel meer opbergmogelijkheden zijn, zoals bijvoorbeeld een badkamer meubel met 2 laden. Maar je kan bijvoorbeeld ook meer opbergruimte creëren door een spiegelkast te plaatsen.

Privacy in de badkamer
In een familie badkamer is privacy erg belangrijk, vaak zie je dus dat de wc en douchecabine afgeschermd zijn, met bijvoorbeeld een douchecabine van mat glas, of een muur naast de wc. Zo kunnen gezinsleden in rust zich wassen terwijl de rest hun tanden aan het poetsen zijn.

Een bad in de familie badkamer?
Een familie badkamer met bad is ideaal! Zeker als je een gezin hebt met jonge kinderen. De kinderen kunnen samen in bad spelen. Als de kinderen dan klaar zijn en slapen, dan kunnen de ouders lekker genieten van een ontspannend bad. En als de badkamer slim ingedeeld wordt, dan is er vrijwel altijd ruimte voor een bad. Wil je toch zeker weten of het past, vraag dan een van onze badkamerspecialisten hoe dit het beste gerealiseerd kan worden.

Tip: Kies dan voor een krasvast bad, zodat er tijdens het spelen geen krassen in het bad komen.

Lees alle tips van SaniSale

Sanisale
Spaarneweg 16H
2142 EN Cruquius
023 751 67 05
www.sanisale.com

Nog meer inspiratie & tips

Speelruimte Cruquius

Wie houdt niet van de onberispelijke interieurs zoals ze worden getoond in de woonmagazines en televisieprogramma’s? In zo’n huis móét je wel een perfect leven leiden! Bedenk dat zo’n perfect plaatje niets meer is dan dat: een plaatje. In het echte leven wonen we vaak in een ongeordende ratjetoe van speelgoed, spo Lees meer

Een echt Nederlands woonmerk De Ruijtermeubel

House of Dutchz is op en top Hollands Glorie.

Lees meer
Verduurzamen is slimme investering Gamma

En je kunt het zelf met

Lees meer